Start Scoutingseizoen 2020-2021

Home / Berichten / Start Scoutingseizoen 2020-2021
Start Scoutingseizoen 2020-2021

Als bestuur en leiding hebben we samen met onze leden veel voor onze kiezen gekregen het afgelopen half jaar. Het afgelasten van alle Scoutingactiviteiten, omschakelen naar online activiteiten, weer terug naar het Scoutingterrein met aanpassingen en een avonturenzomer die er anders uitzag dan gewend. Het nieuwe Scoutingseizoen begint weer, en gelukkig betekenen de maatregelen die de afgelopen weken zijn afgekondigd dat we onze activiteiten voorlopig niet verder hoeven aanscherpen ten opzichte van vóór de zomer. Maar waakzaamheid blijft geboden. Door samen de maatregelen óók binnen Scouting in acht te nemen zorgen we ervoor dat wijzelf, en onze families en vrienden gezond blijven. In deze mail vind je alles voor een vliegende start om het nieuwe Scoutingseizoen kracht bij te zetten. Bijgaand de laatste coronafactsheet.

De zomervakantie is weer voorbij en op zaterdag 5 september starten we weer een nieuw scoutingseizoen. Na een moeilijk voorjaar met coronaopkomsten hebben de welpen en de scouts toch fantastische zomerkampen gehad. De foto’s en de verslagen staan op onze facebooksite.

Start speltakken:

Na een vakantieperiode van 6 weken gaan we op zaterdag 5 september a.s. weer van start met de oude vertrouwde tijden van de opkomsten.

De Bevers starten gewoon om 10.00 uur tot 12.00 uur. .

De Welpen en Scouts starten normaal om 14.00 uur. Daar waar de welpen om 16.45 uur klaar zijn en de scouts om 17.00 uur.

Vijftien minuten voor aanvang is iedereen welkom. Om 10 en 14 uur willen we echt beginnen. En natuurlijk allemaal in volledig uniform. Dus met das en dasring.